21.1 C
Athens

Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο τις τράπεζες για τον Βοτανικό

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού αναφορικά με την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό, με σκοπό την υλοποίηση του πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης βρίσκονται οι τράπεζες

Μετά τις δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα (6/5) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «έπεσε» ξανά στο τραπέζι η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου για τον Παναθηναϊκό στον Βοτανικό. Όπως αναφέρει η «Livesport», οι δυο εμπλεκόμενες τράπεζες στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς είναι σύμφωνες με αυτό το ενδεχόμενο.

Οι δυο αυτές τράπεζες συνεχίζουν να χάνουν χρήματα, βλέποντας το ανοκλοκλήρωτο εμπορικό κέντρο στην περιοχή και δείχνουν διατεθειμένες εφόσον προχωρήσει το έργο, να συμμετάσχουν στο επενδυτικό σχήμα που θα αναλάβει την χρηματοδότηση.

Οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες αναφορικά με τον Βοτανικό είναι ελάχιστες, σε αντίθεση με το Athens Alive που υπάρχουν πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες. Μεγαλύτερη φυσικά εκείνη της κατασκευής γηπέδου μπάσκετ, η οποία αρχικά δεν προβλέπεται, αλλά μέσω τροπολογίας μπορεί να γίνει. Ωστόσο και πάλι ελλοχεύουν οι κίνδυνοι προσφυγών από το ΣτΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς