18.2 C
Athens

Προτείνει διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός – Γιαννακόπουλος: Να αποβληθούν για όσα έχουν κάνει!

Διακοπή του πρωταθλήματος ζήτησε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, την ίδια ώρα που ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων ζητά την αποβολή του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα

Η έκτακτη σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ με παρόντα τον, Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχει πάρει… φωτιά, με τον κ. Σκινδήλια να προτείνει τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ζητά την αποβολή του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα για όλα όσα έχει κάνει!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Δεν έχει επέμβει κανείς να τιμωρήσει την ομάδα του ή εμείς ή κανείς. Η διοίκηση έπρεπε να τιμωρηθεί με απαγόρευση ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Είναι αλλοίωση πρωταθλήματος. Η πρόταση του κυρίου Ψαρράκη θα επιβαρύνει τους αθλητές. Δυστυχώς, με τις κινήσεις του Ολυμπιακού η Α1 έχει απαξιωθεί. Θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στην Euroleague.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μια ομάδα ετσιθελικά το διαλύει. Το αίτημα αυτό δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Αλλά, για συναισθηματικούς λόγους θα συμφωνήσω με την αναδιάρθρωση. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι να αποβληθεί Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα για όλα όσα έχει κάνει. Δεν μπορεί να φοβούνται οι διαιτητές να κατέβουν και κανείς να μην επεμβαίνει. Η διαιτησία είναι σημαντικό θέμα, κρίνει αποτέλεσμα σε ένα βαθμό»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς