15 C
Athens

Ο Σλιμανί αρέσει στον Μαρτίνς

Οι Ερυθρόλευκοι προτίθενται να απευθυνθούν στη Λέστερ για τον ετήσιο δανεισμό του Αλγερινού επιθετικού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον Ισλάμ Σλιμανί. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι ο Αλγερινός σέντερ φορ, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του τελευταίου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει για τον κεντρικό επιθετικό.

Μάλιστα, πληροφορίες από το εξωτερικό θέλουν τον Κριστιάν Καρεμπέ να είχε πρόσφατα επαφή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του και εκείνος να έδειξε θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της Λέστερ.

Ο Σλιμανί θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Φενέρμπαχτσε στο τέλος του μήνα, λήγει ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στην αγγλική ομάδα. Η διοίκηση των «αλεπούδων», λόγω των υποχρεώσεων στην Πρέμιερ Λιγκ, θα συζητήσει με τον Μπρένταν Ρόντζερς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας περιόδου. Και, μεταξύ άλλων, θα αποφασίσουν για το μέλλον του 31χρονου στράικερ, ο οποίος βάσει συμβολαίου είναι να εισπράξει την επόμενη σεζόν 4.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, λοιπόν, ο Σλιμανί θα επιστρέψει στη Λέστερ, όμως όχι για να μείνει, αλλά για να παραχωρηθεί, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό.

Η αγγλική ομάδα κοστολογεί τον παίκτη στα 10.000.000 ευρώ, αλλά για την ώρα δεν έχει επίσημη προσφορά για την πώλησή του. Παρά μόνο για τον δανεισμό του και δη από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία ζήτησε από τους Βρετανούς να καλύψουν το μισό του ετήσιου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζεται, ότι ο Αλγερινός έχει αγωνιστεί τρεις σεζόν στην πορτογαλική ομάδα (2013-16), από την οποία πήρε μεταγραφή στη Λέστερ αντί 30.000.000 ευρώ και τα “λιοντάρια” τον θέλουν σε περίπτωση που παραχωρήσουν τον Μπας Ντοστ.

Ο Σλιμανί καταλαβαίνει ότι με την παρουσία του Βάρντι του Ιεανάτσο στη Λέστερ και να μείνει θα έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και προτιμά να πάει σε μία ομάδα που θα μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα έχει ο ίδιος πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης αρέσει στον Μαρτίνς, θα γίνει η προσπάθεια από πλευράς Ερυθρόλευκων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς