17.9 C
Athens

Οι τελευταίες δοκιμές και το… ρεκόρ

Πέφτει σήμερα η αυλαία των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη σεζόν και ο Μαρτίνς θέλει οι Ερυθρόλευκοι να κλείσουν την περίοδο με την 10η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα

Τη δέκατη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει ρεκόρ για την τρέχουσα περίοδο, θα επιδιώξει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός εναντίον της ΑΕΛ στη Λάρισα.

Ο Πέντρο Μαρτίνς θέλει οι ποδοσφαιριστές να υλοποιήσουν την τελευταία του προ διμήνου επιθυμία του να τελειώσει η πειραϊκή ομάδα τη διοργάνωση μόνο με νίκες, φτάνοντας τους 75 βαθμούς, που σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν αρκετοί για να χαρίσουν στους Ερυθρόλευκους τον τίτλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκιλιέρμε και Ποντένσε, στον Σα στον οποίο έδωσε ήδη άδεια να ξεκουραστεί όπως και στους δύο πρώτους, αλλά και στους Βούκοβιτς και Μιράντα οι οποίοι μέσα στον μήνα αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνς έχει πάρει μαζί του τον Τοροσίδη, ο οποίος απουσίασε το τελευταίο δίμηνο λόγω τραυματισμού (από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στις 3 Μαρτίου), τον Κούτρη που είχε να παίξει πάνω από ένα μήνα (από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στις 31 Μαρτίου), τον Μπουχαλάκη που έλλειψε επίσης σχεδόν ένα μήνα (από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στις 7 Απριλίου), αλλά και τον νεαρό Μαρτίνη. Ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Λοντίγκιν, στην άμυνα τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, στην μεσαία γραμμή τους Καμαρά, Ανδρούτσο, στα πλάγια της επίθεσης τους Μασούρα, Ντίας, στη θέση του επιτελικού μέσου τον Φορτούνη και στην κορυφή τον Σολδάνο.

Την 20άδα αποτελούν οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μαρτίνης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς