19.1 C
Athens

180 λεπτά μακριά από το όνειρο η Χετάφε

Η Χετάφε καθάρισε και τη Χιρόνα στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» (2-0) και παρέμεινε το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της τέταρτης θέσης

Τους 58 βαθμούς έφτασε η ομάδα έκπληξη της φετινής La Liga, Χετάφε, η οποία επικράτησε εύκολα με 2-0 της Χιρόνα στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» στη Μαδρίτη και με δύο αγωνιστικές να απομένουν και όντας στο +3 από τη Σεβίλλη και στο +6 από τη Βαλένθια, δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς πήγε το παιχνίδι στον χαμηλό ρυθμό που συνηθίζει κι άφησε ουσιαστικά τους Καταλανούς χωρίς ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και οι οποίοι μπήκαν σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή τους.

Η Χετάφε ήταν αποτελεσματική στις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε εύκολα στο τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στην πρώτη της τελική με τον Μολίνα να εκτελεί τον Μπουνού μετά την κάθετη του Φουλκιέ στο 16ο λεπτό, ενώ η αποβολή του Μπόρχα Γκαρθία με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 70′ απλούστευσε περισσότερο τα πράγματα για τους Μαδριλένους, οι οποίοι στο 77′ βρήκαν δεύτερο γκολ και κλείδωσαν τη νίκη με τον Άνχελ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς