22.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Για τουλάχιστον τρεις δυνατές μεταγραφές

Ομάδα που θα επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και θα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, είναι αποφασισμένοι να «χτίσουν» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αναμένεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την «Livesport», οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν την απόκτηση πέντε παικτών στις θέσεις των χαφ, της άμυνας και της επίθεσης, με τρεις τουλάχιστον από αυτούς να είναι ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, πρώτος στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Ζερεμί Ματιέ, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται να του προσφέρουν συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τα εξτρέμ, τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι αυτά των Βαλμπουενά, Γκαλένο, Μπενζιά, Ματέο Γκαρσία, καθώς και του σούπερ σταρ της Γουέστ Χαμ, Σαμίρ Νασρί. Τέλος, για την επίθεση στο προσκήνιο βρίκονται οι περιπτώσεις των Βινίσιους, Σλιμανί και Ντουρμισάι.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Ζοζέ Σα, με την υπόθεση να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς