19.5 C
Athens

Τρομερή Σάκκαρη: Πρώτος τίτλος στην καριέρα της με ανατροπή!

Η Μαρία Σάκκαρη παρότι βρέθηκε στα... σχοινιά από την Γιοχάνα Κόντα, έκανε μεγάλη ανατροπή και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της!

Σ’ έναν συναρπαστικό τελικό διάρκειας δύο ωρών, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη έκανε τεράστια ανατροπή στον τελικό του Ραμπάτ κόντρα στη Γιοχάνα Κόντα με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-1) και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της!

Πλέον θα βρίσκεται στο νούμερο 39 της WTA ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πήρε και μια άτυπη ρεβάνς από την Κόντα, η οποία την είχε αποκλείσει στον πρώτο γύρο του Wimbledon το 2017.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Βρετανίδα μπήκε πολύ δυναμικά και με πίεση στο σέρβις κυριάρχησε, κάνοντας παράλληλα δυο μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη,και με 6-2 γκέιμ έκανε το 1-0. Στο δεύτερο παρότι προηγήθηκε με 4-2 ξεκίνησε η μυθική ανατροπή της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας η οποία με τέσσερα σερί γκέιμ έκανε το 6-4 και ισοφάρισε 1-1.

Με την ψυχολογία στα ύψη, η Μαρία Σάκκαρη έβγαλε όλες τις αγωνιστικές αρετές της στο χώμα και κυριάρχησε στο τρίτο σετ με 6-1 γκέιμ πανηγυρίζοντας τη νίκη στο τουρνουά του Μαρόκο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς