17.8 C
Athens

Εφραιμίδης στο FWS: Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να μη μένουμε στον έναν τίτλο

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Νικήτας Εφραιμίδης, μιλά στο FWS.gr για την απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς και για τα παιχνίδια που ακολουθούν

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο «Μελίνα Μερκούρη» στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-0 και πλέον καλείται να ισοφαρίσει τη σειρά στην έδρα του προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Νικήτας Εφραιμίδης που ήταν εκ των διακριθέντων για την ομάδα της Θεσσαλονίκης (65% υπ., 60% άριστες) υπογράμμισε στο FWS.gr τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σειράς.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Για την αναμέτρηση και την ήττα από τους Ερυθρόλευκους: Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τα λάθη μας και αυτο μας έφερε εκνευρισμό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο σταθερά από εμάς στη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε καλύτερα τελειώματα στα τέλη των σετ. Ξεχνάμε όμως το τι έγινε και βλέπουμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι.

Για το αν η ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου παραμένει ακόμα σε υψηλά επίπεδα: «Αυτό είναι κάτι που έγινε το χαρήκαμε το πανηγυρίσαμε και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Σίγουρα την έχουμε, αλλά πρέπει να κοιταμε το μπροστά και να μη μένουμε στον ένα τίτλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς