22.7 C
Athens

Αποκάλυψη (και απορία): Τι κάνει ο Μάνος Παπαδόπουλος από τις 12.30 στην ΚΕΔ;

Η συνάντηση του πράσινου παράγοντα με τους ΚΕΔάρχες διήρκεσε περισσότερο από δυο ώρες και οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να δώσουν δημόσιες εξηγήσεις γιατί οι σκιές είναι πλέον βαριές

Το FWS κάνει μια αποκάλυψη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος βρίσκεται στα γραφεία της ΚΕΔ από τις 12.30 το μεσημέρι. Δηλαδή, δυόμισι ώρες πριν τους ορισμούς των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής.

Καταρχάς, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμεί κάποιος παράγοντας να εκφράσει παράπονα(;) στην επιτροπή ορισμού της ΕΟΚ, οφείλει να παρουσιαστεί μισή ώρα πριν τον προγραμματισμένο ορισμό.

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα απολύτως έννομο συμφέρον να παρίσταται στην ΚΕΔ τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι εύλογο να δημιουργούνται ειλικρινείς απορίες.

Για ποιον λόγο ο κύριος Μάνος Παπαδόπουλος είχε συναντήσεις με τους ΚΕΔάρχες που κράτησαν πάνω από δυο ώρες; Και μάλιστα ενόψει ορισμών που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να απασχολούν καθόλου τους Πράσινους;

Κάποιοι πονηρεμένοι ισχυρίζονται ότι ο δηλωμένος ως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ πίεσε εντονότατα τα μέλη της ΚΕΔ προκειμένου να οριστεί κάποιος εκ των τριών ανεπιθύμητων στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα. Ο λόγος προφανής: να αναγκαστούν οι Ερυθρόλευκοι να πραγματοποιήσουν τη δέσμευσή τους να μην κατεβαίνουν στο γήπεδο κι έτσι να τιμωρηθούν με υποβιβασμό!

Στην πραγματικότητα, από τους τρεις μονάχα ο Αναστόπουλος θα μπορούσε να οριστεί, μια και για τους Μάνο, Παναγιώτου προκύπτει κώλυμα (ο ένας έπαιξε το αμέσως προηγούμενο ματς του Προμηθέα ενώ ο άλλος δεν μπορεί να οριστεί λόγω εντοπιότητας).

Είναι όμως δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο στον «φάρο» του ελληνικού αθλητισμού;

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην παραπάνω αποκάλυψη οφείλουν να απαντήσουν δημόσια. Έτσι κι αλλιώς, το FWS θα συνεχίσει να έχει τις κεραίες του όρθιες και να παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν μπροστά αλλά και πίσω από κλειστές πόρτες…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς