15.6 C
Athens

«Σαν Λορέντζο για Σολδάνο»

Σενάριο από την Αργεντινή εμπλέκει τον επιθετικό του Ολυμπιακού με ομάδα της πατρίδας του, προσθέτοντας όμως ότι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές

Μέχρι σήμερα είχαν δει το φως της δημοσιότητας μεταγραφικά σενάρια που θέλουν ευρωπαϊκούς συλλόγους να έχουν στο στόχαστρό τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ο Φορτούνης, ο Καμαρά, ο Σισέ, ο Κούτρης και ο Ελαμπντελαουί. Πλέον υπάρχουν και δημοσιεύματα στη Νότια Αμερική που φέρουν τον Φράνκο Σολδάνο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν αναφορές στην Αργεντινή σχετικά με τους πιθανούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των ομάδων και σε ότι αφορά τη Σαν Λορέντζο ενέπλεξαν τα ονόματα του Σολδάνο και του Αλέξις Μακ Άλλιστερ που αγωνίζεται στην Αργεντίνος Τζούνιορς ως δανεικός από την αγγλική Μπράιτον.

Η ιστοσελίδα της Αργεντινής «vamosciclon.com», που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Σαν Λορέντζο κάνοντας αναφορά σε αυτά τα σενάρια, υποστήριξε πως πρόκειται «για δύο περιπτώσεις με σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να υλοποιηθούν».

Και αυτό διότι, «η αξία του Σολδάνο ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 4.500.000 ευρώ», ενώ «για τον Μακ Άλλιστερ, η Μπράιτον έδωσε 9.000.000 δολάρια (σ.σ. 8.000.000 ευρώ) για να τον αποκτήσει από την Αργεντίνος Τζούνιορς τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 20χρονος επιθετικός μέσος δεν έπαιξε στην Αγγλία καθώς δεν είχε άδεια εργασίας, γι´ αυτό δόθηκε δανεικός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς