20.9 C
Athens

«Γιατί να παίξουμε στην έδρα της ΑΕΚ;»

Βόμβα έριξε ο ΠΑΟΚ για τον τελικό κυπέλλου της 11ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ, καθώς ζήτησε αλλαγή έδρας εφόσον όλα δείχνουν ότι θα γίνει χωρίς κόσμο

Βόμβα έριξε ο ΠΑΟΚ στη σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως από τη στιγμή που ο αγώνας της 11ης Μαϊου θα γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθεί στην έδρα που χρησιμοποιεί η αντίπαλός του.

Η προκήρυξη του θεσμού αναφέρει ρητά πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ συν τοις άλλοις πρόκειται και για το μοναδικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR, κάτι που θα λειτουργήσει «πιλοτικά» (χωρίς να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα) στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό την Κυριακή. Ως εκ τούτου το αίτημα του ΠΑΟΚ, δεν θα τύχει αποδοχής.

Η σύσκεψη άρχισε στις 10:00 στα γραφεία της ΕΠΟ. Όλα δείχνουν πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν το επόμενο Σάββατο χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ, απόφαση που ανήκει στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος και θα την ανακοινώσει μέχρι τη Δευτέρα.

Παρόντες από την ΕΠΟ  είναι οι Αλ. Δέδες, Μ. Γαβριηλίδης και Στ. Ψαρόπουλος, καθώς και ο υπερσύμβουλος FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ. Την ΑΕΚ εκπροσωπεί η Αγγελική Αρκάδη, ενώ τον ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς