20.9 C
Athens

Σε καλή… Μεριά!

Ο Ολυμπιακός περιμένει το επίσημο ΟΚ της Σφαξιέν προκειμένου να κάνει δικό του τον Γιασίν Μεριά

Ο Ρόντερικ Μιράντα ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες από τους Πειραιώτες, ωστόσο το μεταγραφικό ντεμαράζ των ερυθρολεύκων δεν σταματά εδώ. Απ’ ό,τι φαίνεται, το επόμενο απόκτημα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται επίσης στο κέντρο της άμυνας, μια και οι πληροφορίες λένε πως η Σφαξιέν ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην πρόταση που έχει στα χέρια της. Κύκλοι της ΠΑΕ αφήνουν να εννοηθεί πως η απάντηση είναι θέμα ωρών και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετική.

Ο 25χρονος Τυνήσιος που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ, είχε προτάσεις από Γαλλία αλλά και Τουρκία (Τραμπζονσπόρ), παρ’ όλα αυτά προτίμησε τον Ολυμπιακό επειδή έχει πειστεί από το πρότζεκτ του Πέδρο Μαρτίνς. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτη που ξέρει μπάλα, πράγμα λιγάκι σπάνιο για στόπερ, ενώ στα συν του είναι ο δυναμισμός και η ταχύτητά του.

Τι σημαίνουν όλα αυτά στην πράξη; Ότι εφόσον οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Μεριά, ο Ολυμπιακός θα έχει επισήμως επτά στόπερ στο ρόστερ του. Ο Ένγκελς και ο Νικολάου μάλλον θα πρέπει να θεωρούνται φευγάτοι, φέρνοντας μάλιστα καλές προτάσεις, ενώ υπάρχει πάντοτε το ζήτημα του Σισέ. Ο Αφρικανός θα παραχωρηθεί μονάχα με οκταψήφιο νούμερο, πράγμα που μόνο απίθανο δεν θεωρείται στην πιάτσα των μάνατζερ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς