17.8 C
Athens

Μοερμάν: Να πάρουμε το κλειδί για το Final Four

Ο φόργουορντ της Εφές σχολίασε με δηλώσεις του όλη τη σειρά με την Αναντολού Εφές και το πλεονέκτημα των Τούρκων στο 5ο παιχνίδι

Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα έχουν δώσει ένα τελευταίο ραντεβού τη πρώτη του Μάη για να κριθεί οριστικά το ποιος θα βρίσκεται στο Final Four της Βιτόρια σε μια σκληρή σειρά με δύο break.

Από τη μεριά του, ο Αντριέν Μοερμάν τόνισε πως η στήριξη του κόσμου θα είναι σημαντική ώθηση για τους παίκτες της Εφές και υποσχέθηκε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το Final Four. Θα δώσουμε τον πέμπτο αγώνα μας με την Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε το κλειδί για το Final Four».

Παράλληλα, υποστήριξε: «Τόσο εμείς όσο και η Μπαρτσελόνα πήραμε μία εντός και μία εκτός έδρας νίκη στα πλέι οφ. Γνωριζόμαστε καλά. Εμείς θα έχουμε το πλεονέκτημα του κόσμου μας.

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε όλη τη σεζόν και να παλέψουμε για κάθε μπάλα, με συγκέντρωση για 40 λεπτά. Γνωρίζω πως είμαστε μια καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε ματς με τον κόσμο στο πλευρό μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς