23.8 C
Athens

Στο κάδρο ο Τραμονί

Ο 19χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται στη Ligue 2 βρίσκεται στο κάδρο του Ολυμπιακού μαζί και μ' έναν ακόμα παίκτη από το ίδιο πρωτάθλημα

Δύο νεαρούς επιθετικούς από τη γαλλική αγορά έχει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο για παίκτες που αγωνίζονται στην Ligue 2 και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν, έστω έναν εξ’ αυτών, πριν εκτοξευτεί η τιμή τους.

Οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που απέκτησαν οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια από γαλλικές ομάδες ήταν κυρίως αμυντικοί, ο Μαζουακού από την Βαλενσιέν, ο Σισέ από την Αζαξιό και πριν λίγους μήνες ο Μπα από την Γκαζελέκ. ο μόνος μη αμυντικός ήταν ο Καμαρά, που αποκτήθηκε κι αυτός από την Αζαξιό.

Ο Φρανσουά Μοντέστο, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της πατρίδας του, φέρεται να παρακολουθεί εδώ και μήνες την πορεία του Ματέο Τραμονί.

Ο 19χρονος εξτρέμ έχει γεννηθεί στην Κορσική και αγωνίζεται στην Αζαξιό από τα τμήματα υποδομής της οποίας αναδείχτηκε. Ο Τραμονί είναι διεθνής με την ομάδα Κ-19 της Γαλλίας και την τρέχουσα περίοδο έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 28 αγώνες με την Αζαξιό. Έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς και τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά συνήθως παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο παίκτη που βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, το τοπίο είναι θολό. Οι πληροφορίες από τη Γαλλία διίστανται, οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή.

Κατά τα άλλα, στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή με τον Σα και μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα, με το οποίο κλείνει και η σεζόν για τους Ερυθρόλευκους, θα γίνουν συζητήσεις με τον Φορτούνη για την πρόωρη ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Μαρτίνς βρίσκεται σε συνεννόηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τους Καρεμπέ και Μοντέστο, προκειμένου να προχωρήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι περιπτώσεις απόκτησης κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς