17.8 C
Athens

Παράταση στην αγωνία, πέμπτο παιχνίδι

Η ομάδα του Πέσιτς κατάφερε με μια εκπληκτική τρίτη περίοδο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι κόντρα στην Εφές (82-72).

Οι μπλαουγκράνα είχαν πολλά ψυχολογικά αποθέματα και κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουν το παιχνίδι και να στείλουν τη σειρά με την Εφές στο Game 5.

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ του «Παλάου Μπλαουγκράνα» και κατάφεραν να κυριαρχήσουν. Με τους Λάρκι-Σίμον να δίνουν σταθερές επιθετικές λύσεις πίσω από τα 6.75, οι Τούρκοι πήραν ένα προβάδισμα 7 πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου (15-22).

Στη συνέχεια, η Μπαρτσελόνα εξισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να κυκλοοφορήσιε καλύτερα την μπάλα στη περιφέρεια, κλείνοντας το ημίχρονο στο -2 (36-38).

Η διαφορά έγινε στη τρίτη περίοδο, με τους Κούριτς και Τόμις να κάνουν τη διαφορά επιθετικά για τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, δίνοντας ένα τρομερό σερί στους γηπεδούχους με 27-12 και το γήπεδο να φλέγεται.

Η Εφές προσπάθησε στη κρίσιμη περίοδο, αλλά με τους γηπεδούχους να έχουν 52% στο δίποντο και τη κυριαρχία στα ριμπάουντ (37-28), η σειρά θα οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 36-38, 63-53, 82-72

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς