22.6 C
Athens

Ο ιστορικός αγώνας που αναβίωσε μετά από επτά χρόνια

Σε έναν ιστορικό αγώνα, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού έκαναν την ολική ανατροπή και κέρδισαν τους αντίστοιχους της Προοδευτικής με 4-3

Το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός έλαβε και πάλι χώρα τη Μεγάλη Τετάρτη στη Νίκαια, με την ομάδα του Ολυμπιακού να ξάνει μεγάλη ανατροπή με τον Σίνισα Γκόγκιτς πρωταγωνιστή.

Οι δύο ομάδες μετά από ένα διάλειμμα ετών ξανά βρέθηκαν αντιμέτωπες τη Μεγάλη Τετάρτη για φιλανθρωπικό σκοπό και πρόσφεραν θέαμα, χαρά και συγκίνηση σε όσους παρευρέθηκαν.

Το παρών στον αγώνα έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Συλλόγου μας, κ. Κώστας Καραπαπάς, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και πρώην διεθνής πολίστρια του Θρύλου, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, η αρχηγός, διεθνής πολίστρια του Συλλόγου μας και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η κα. Ευγενία Βασιλειάδου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, καθώς και πολλοί τοπικοί φορείς, όπως ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, κ. Σταύρος Κασιμάτης, αλλά και πολλοί άλλοι.

Αγωνιστικά, η Προοδευτική πήρε γρήγορο προβάδισμα με 3-1 στο σκορ. Όμως, ο Ολυμπιακός με τον Σίνισα Γκόγκιτς και τον Σιδέρη κατάφερε να πετύχει τρία αναπάντητα γκολ και να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν τους θρυλικούς Κώστα Πολυχρονίου, Αντώνη Ποσειδώνα, Αριστείδη Παπάζογλου και Τάκη Συνετόπουλου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη σειρά του απένειμε Κύπελλο στους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής.

Από την άλλη, η Προοδευτική τίμησε και αυτή δικές τις θρυλικές μορφές που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή και έδωσε και εκείνη Κύπελλο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Βραδυποριακός): Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κτενάς, Δαμιανίδης, Μπονόβας, Καρασαββίδης, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς, Κοκολάκης. Στην αποστολή ήταν και οι Ασπρογέρακας, Βαΐτσης, Καλαμάρας, Ζαραδούκας, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Καλύκας, Χρ. Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Κωττάκης, Γλύκας, Βέλλιος, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Κ. Καλτσάς, Γαϊτανάρος, Παναούσης, Ασβεστάς. Κοντά στην ομάδα, όπως πάντα, οι Κρεούζος, Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γιούτσος, Γκαβέζος, Σταμάτης, Σορώτος, Κασελίμης, Λεβαντής

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (Ταλαιπωριακός): Παχάτουρας, Νικολακάκος, Χατζηαθανασίου, Κασιδιάρης, Μανδρέκας, Σπετσαριάς, Αντωνάκος, Καλούδης, Χρ. Ξανθόπουλος, Νταβέλης, Βαφειάδης. Στην αποστολή ήταν ακόμα και οι Βογιατζής, Αταγιάν, Τσαγκαβέλης, Δασκαλάκης, Φουράκης, Λαμπαδάριος, Θεοδωρόπουλος, Γιδάκος, Θεολόγου, Δελακάς, Σιδηρόπουλος, Τσαβάρας, Κουμεντάκος, Λορέντζος, Μπάκουλης, Κολέμπας, Κουλουριώτης, Κιούρτος, Λαγός, Τσεβρετζής

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς