21.8 C
Athens

Το «γκελ» του Ομάρ σε Αγγλία και Σκωτία

Οι τρεις ομάδες που ερίζουν για τον διεθνή Νορβηγό αμυντικό του Ολυμπιακού

Ο Μπρένταν Ρόντζερς τον ήθελε πριν από λίγους μήνες στη Σέλτικ, τώρα φαίνεται να τον έχει στα υπόψιν για τη Λέστερ. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες το Λονδίνο, φέρεται να απασχολεί τον 46χρονο Άγγλο τεχνικό των «αλεπούδων». Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον διεθνή Νορβηγό αμυντικό έχει δείξει και η Σαουθάμπτον.

Σχετικά με τη Λέστερ, ο Ρόντζερς κάθισε στον πάγκο της στο τέλος Φεβρουαρίου και πλησιάζοντας προς το φινάλε της σεζόν και χωρίς η ομάδα να έχει ουσιαστικούς στόχους, λογικό είναι να σκέφτεται την επόμενη ημέρα. Ο Άγγλος κόουτς έχει αυτή τη στιγμή ως βασική επιλογή τον Ρικάρντο Περέιρα και ως εναλλακτική τον Ντάνι Σίμπσον, το συμβόλαιο του οποίου όμως λήγει τον Ιούνιο.

Η επιλογή του Ελαμπντελαουί θα είχε νόημα κυρίως, αν υπήρχε κάποια καλή πρόταση και πωλούσε η αγγλική ομάδα τον Περέιρα, τον οποίο απέκτησε πέρυσι από την Πόρτο. Διαφορετικά, ο Νορβηγός για να έχει δεύτερο ρόλο, θα ήταν μία πολύ ακριβή λύση.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και για να τον παραχωρήσει θα το συζητούσε μόνο για ένα ποσό πάνω από τα 5 εκατ. ευρώ.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Σέλτικ πρόσφερε 4 εκατομμύρια και οι Ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων διαμηνύοντας ότι ο Ελαμπντελαουί δεν παραχωρείται. Βέβαια, τότε ο Ολυμπιακός διεκδικούσε το πρωτάθλημα και είχε μπροστά του τα δύο παιχνίδια με τη Ντινάμο Κιέβου στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς