17.8 C
Athens

«Κοντά σε Μαραφόνα ο Ολυμπιακός»

Η Record γράφει με μεγάλη βεβαιότητα πως ο Ζοσέ Κάρλος Μαραφόνα θα φορά του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό μια από τις βασικές εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν, αυτή του τερματοφύλακα. Ο Ζοσέ Σα αποδείχθηκε λίρα εκατό, όλοι στο Λιμάνι θα ήθελαν να τον δουν και του χρόνου στα ερυθρόλευκα, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και επειδή δεν είναι μόνο στο χέρι του Ολυμπιακού η υπόθεση, ο σύλλογος οφείλει να εξετάζει και άλλες εναλλακτικές.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Record, ο Ζοσέ Κάρλος Μαραφόνα όχι απλώς ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα τους. Ο 31χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και με δεδομένο ότι ο Τιάγκο Σα δεν κουνιέται κάτω από τα δοκάρια της Μπράγκα, ο Μαραφόνα ψάχνει αλλού το μέλλον του.

Μαραφόνα RecordΜάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μαραφόνα έχει τις ευλογίες του Μαρτίνς. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να ισχύει, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε και το περασμένο καλοκαίρι να πάρει τον Πορτογάλο γκολκίπερ, προτού τελικά καταλήξει στον δανεισμό του Ζοσέ Σα. Με δεδομένο ότι οι εμφανίσεις του τελευταίου έχουν ανεβάσει το κασέ του και το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, οι Πειραιώτες φροντίζουν να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα περιμένουν με σταυρωμένα χέρια την Πόρτο, ούτε και είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τυχόν υπέρογκες απαιτήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς