16.4 C
Athens

Κράξιμο Πιτίνο για τη λεκάνη στο γραφείο του!

Πάνω που οι Πράσινοι έκαναν καζούρα για θερμοσίφωνες κτλ, ο Πιτίνο έκραξε την ομάδα του για τη σπασμένη λεκάνη στο γραφείο του

Γνωστός για τις ατάκες του και την ειλικρίνειά του ο Ρικ Πιτίνο, μπορεί να σχολιάσει αυτά που οι άλλοι δεν θα μπορούσαν να βγάλουν στο φως της δημοσιότητας.

Είναι γνωστή η φημολογία και η λασπολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό για τα χρωστούμενα των Αγγελόπουλων στη ΔΕΗ είτε για το ζεστό νερό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η καζούρα δεν σταματά από την απέναντι μεριά, όπου υποτίθεται πως όλα κυλούν ομαλά και οι πράσινοι δούλεψαν με αρμονία… για την σκούπα.

Έλα όμως που ο Ρικ Πιτίνο ανάμεσα σε όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου άφησε και ένα παράπονο για το μπάνιο στο γραφείο που χρησιμοποιεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος τεχνικός είπε: «Έχω ένα μικρό γραφείο, που αλλάζω ρούχα. Όλη τη σεζόν τους παρακαλώ να το καθαρίσουν. Ίσως δεν πρέπει να το πω αυτό. Υπήρχαν παντού χαρτιά και ένα πρόβλημα στο μπάνιο, έσπαγε η λεκάνη. Μετά τα πλέι οφ τα καθάρισαν και έφτιαξαν την τουαλέτα. Έπρεπε να μπούμε στα πλέι οφ για να γίνουν αυτά. Τους ευχαριστώ».

Όπως βλέπετε, το γραφειάκι του Πιτίνο δεν θα φτιαχνόταν ποτέ αν η ομάδα δεν κατάφερνε να φτάσει στην οχτάδα ή αν οι αρμόδιοι γνώριζαν την εξέλιξη.

Κατά τα άλλα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραμένουν πληρωμένοι σταθερά κάθε 1η του μήνα, αλλά δεν περίσσεψε μπάτζετ για τη λεκάνη που χρησιμοποιεί ο Πιτίνο.

Ευτυχώς πλέον, ο Αμερικάνος δεν θα έχει έστω αυτό το πρόβλημα!

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Sport5: «Χαρτονομίσματα στους διαιτητές, χειρονομίες στους οπαδούς, θα τιμωρηθεί ο Δ. Γιαννακόπουλος από τη Euroleague;» (vids)

Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Sport 5 ανέβασε οπτικοακουστικά «ντοκουμέντα» που δείχνουν τον Δ. Γιαννακόπουλο να κάνει άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς και να κουνάει χαρτονομίσματα στους διαιτητές, ενώ αναρωτιέται αν θα τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ντόρτμουντ – Παρί 1-0: Οι ατρόμητοι Βεστφαλοί έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Champions League

Οι απίθανοι Βεστφαλοί έκαναν τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Παρί και απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League όπου θέλουν να βρεθούν μετά από 11 χρόνια