23.8 C
Athens

Τρεις γερμανικές ομάδες για Καμαρά

Ποιες είναι οι τρεις γερμανικές ομάδες που παρακολουθούν πολύ στενά το «διαμάντι» της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Βέρντερ Βρέμης παρακολουθούν στενά τον Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ολοκληρώσει το σκάουτινγκ για τον κεντρικό χαφ του Ολυμπιακού και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι Ερυθρόλευκοι πάντως έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, καθώς κοστολογούν τον διεθνή χαφ από την Γουινέα κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι πρέπει να έχουν γερό πορτοφόλι και ταυτόχρονα χρειάζεται να είναι σίγουροι πριν κάνουν την κίνησή τους για την απόκτηση του παίκτη.

Βέβαια, η Ντόρτμουντ, η Αϊντραχτ και η Βέρντερ είναι από τις ομάδες που μπορούν να δαπανήσουν τέτοια ποσά για μεταγραφές, όπως και η Μίλαν, η οποία επίσης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 22χρονο κεντρικό χαφ.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες που ανέφεραν πως οι Ερυθρόλευκοι απέρριψαν προσφορές από την Ουντινέζε (11 εκατ.) και μία γερμανική ομάδα (18 εκατ.), κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και διαψεύστηκε. Η ουσία είναι ότι το όνομα του Καμαρά υπάρχει στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και αναμένεται να απασχολήσει έντονα τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά την ενίσχυση του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνεννόηση με τον Πέντρο Μαρτίνς, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Φρανσουά Μοντέστο προχωρούν κάποιες υποθέσεις, έτσι ώστε με τη λήξη του πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι να είναι έτοιμοι για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Οι περιπτώσεις των Μπεργκ και Μολέντο στριφογυρίζουν στο μυαλό των Πειραιωτών, αλλά δεν είναι οι μόνοι, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει λίστα με τέσσερα – πέντε ονόματα ανά θέση στην οποία θέλει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς