32.2 C
Athens

Έβγαλε στη σέντρα τον Χεσέ ο Σετιέν

Η απουσία εύκολου γκολ στοιχίζει για την ώρα στην Μπέτις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Κίκε Σετιέν επέρριψε εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στον Χεσέ

Η Μπέτις γνώρισε οδυνηρή ήττα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» από τη Βαλένθια και οι ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο στην ερχόμενη σεζόν εξανεμίζονται. Μάλιστα, είχε προηγηθεί και η εκτός έδρας ήττα κόντρα στη μισητή αντίπαλο Σεβίλλη κι έτσι οι φίλοι της ανδαλουσιάνικης ομάδας ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά του προπονητή, Κίκε Σετιέν.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του, δε δίστασε να ρίξει μέρος της ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στον βασικό στράικερ, Χεσέ, που ήρθε τον χειμώνα για να αντικαταστήσει τον Σανάμπρια και να δώσει λύσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ κι έχει χάσει πολλά τετ α τετ που έχουν κοστίσει βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κίκε Σετιέν:

«Αν αυτή τη χρονιά είχαμε την ευτυχία ο Χεσέ να σκόραρε έξι ή επτά γκολ τότε θα περνούσαμε στην Ευρώπη, όμως αυτό δε συνέβη. Την άλλη φορά είχε τέσσερα τετ α τετ και δεν νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ούτε μία φορά. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς