18 C
Athens

Τρίκαλα: Ο 14χρονος ανέβασε βίντεο στο instagram λίγο πριν πέσει από την ταράτσα

Στιγμιότυπο από την ταράτσα όπου γυμναζόταν με τους φίλους του είχε ανεβάσει λίγο πριν τη μοιραία πτώση ο άτυχος μαθητής

Σε σοκ βρίσκεται ολόκληρη η πόλη των Τρικάλων από το θάνατο 14χρονου μαθητή, ο οποίος έπεσε κατά λάθος από την ταράτσα του σπιτιού του και σκοτώθηκε ακαριαία.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε την Κυριακή των Βαΐων, όταν το παιδί βρισκόταν στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και γυμναζόταν με φίλους του. Μάλιστα, ο 14χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την ταράτσα.

Πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν, ότι, εκτός από γυμναστική, τα παιδιά δεν αποκλείεται να έκαναν ελιγμούς, τύπου παρκούρ.

Η κηδεία του παιδιού θα γίνει σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, το απόγευμα στην Μητρόπολη Τρικάλων.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του 14χρονου εξέδωσαν οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου της πόλης: «Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς