22.2 C
Athens

Με το ένα πόδι στη Football League ο ΠΑΣ

Ο Πανιώνιος νίκησε με τον Σπιριντόβιτς τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), σπρώχνοντας τους Γιαννιώτες όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό

Χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ηττήθηκε με 2-1 στη Νέα Σμύρνη και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική μήπως με θαύμα καταφέρει να σωθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με την έναρξη του παιχνιδιού ο Πανιώνιος κατάφερε από νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος πλήγωσε τον ΠΑΣ και τον στρίμωξε από την αρχή στα σχοινιά.

Μετά το πρώτο ημίωρο οι Γιαννιώτες πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να πιέσουν τους γηπεδούχους για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, με την κεφαλιά του Μιχαήλ να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι με τον Σταυρόπουλο να ανατρέπει τον Κρίζμαν, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσια.

Λίγο αργότερα, στο 65′ ο Μπουμπάλ έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και έκανε την παράλληλη σέντρα, με τον Σπιριντόνοβιτς να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Μέχρι την λήξη, ο ΠΑΣ προσπάθησε να ανέβει και να πιέσει, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω και πλέον είναι με το ένα πόδι στον υποβιβασμό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι

ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Πάντελιτς, Παμλίδης, Κριζμάν, Μάνος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς