15.6 C
Athens

Πέρασε κι έμεινε στην κατηγορία

Τεράστιο βαθμολογικό διπλό για την ΑΕΛ, η οποία πέρασε από την έδρα της ΑΕΚ (0-1) με τον Μπράλιτς και κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία

Η ΑΕΛ είχε το πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και με τον Μπράλιτς να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επιβεβαίωσε την παρουσία της στην Super League.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες γύρω από την περιοχή της Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, αλλά άντεξαν την πίεση των κιτρινόμαυρων.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τον Μπράλιτς να τελειώνει τη φάση μετά την εκτέλεση φάουλ του Γιακιμόφσκι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με κάποια σουτ της ΑΕΚ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τη μεριά του Γκάλο , με τον Νούνιτς να είναι καταλυτικός για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι ευκαιρίες ήταν μειωμένες, με την ΑΕΛ να έχει σφιχτή αμυντική γραμμή. Ο σκόρερ της αναμέτρησης αποσόβησε και την μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων, διώχνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά το τελείωμα του Πόνσε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Τσόσιτς, Κλωναρίδης, Κρίστιτσιτς, Αλέφ, Μάνταλος, Μπογέ, Πόνσε

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μπάλλας, Σικάβκα, Γιακιμόβσκι, Νούνιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς