16.2 C
Athens

Τη ζωή σου να κάναμε, μεγάλε Ρικ!

Από Μαδρίτη... Σαντορίνη ο Ρικ Πιτίνο, που δείχνει να μην έχει κανένα άγχος και να έχει βρει τη λύση για το πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ισοφαρίσει τη σειρά με τη Ρεάλ

Τι κι αν σε δυο μέρες ο Παναθηναϊκός δίνει τον… νυν υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, ώστε να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Βιτόρια. Ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να πάρει τον… αέρα του στη Σαντορίνη με ένα διημεράκι σπέσιαλ.

Όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε μέσω twitter, βρέθηκε στο μαγευτικό νησί για το καθολικό Πάσχα και μάλιστα οδήγησε και… γουρούνα. Λάτρης της ελληνικής ομορφιάς ο Αμερικανός κόουτς, έχει καταφέρει να συνδυάζει δουλειά και τουρισμό με απόλυτη επιτυχία. Το να βρεθεί στη χώρα μας άλλωστε δεν ήταν κάτι που πιθανώς περίμενε οπότε δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Όσο για τα ματς με την Ρεάλ, προφανώς είναι απόλυτα σίγουρος για την ομάδα του και τι πρέπει να κάνει ώστε να ισοφαρίσει την σειρά, οπότε μια βόλτα στην όμορφη Σαντορίνη δεν πρόκειται να επηρεάσει την προετοιμασία του. Βέβαια αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο Ελληνας προπονητής ή παίκτες, τώρα θα τον είχαμε στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αλλά ο Ρικ μας έμαθε αλλιώς…

Ο Ρικ Πιτίνο διαφημίζει τις ομορφιές της Σαντορίνης στους χιλιάδες ακόλουθούς του στο twitter, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως θα έβλεπε κάτι που θα ανταγωνιζόταν σε ομορφιά τη λίμνη του Κόμο. Ταυτόχρονα, ο Αμερικανός διαφήμισε και το μέρος που τον φιλοξένησε, ευχαριστώντας τον μάνατζερ του ξενοδοχείου. Μάλλον δε χρειάστηκε να… ξοδευτεί ο αγαπητός Ρικ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς