16.4 C
Athens

Αποκλειστικό: Στο Μαξίμου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο Insider αποκαλύπτει την υπό άκρα μυστικότητα επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος. Αν και οι περισσότεροι θυμούνται την ιδιότητά του ως ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προέδρου του Ερασιτέχνη, δεν παύει να είναι και επιχειρηματίας. Και με πολύ μεγάλες ευθύνες στις πλάτες του πλέον, από τη στιγμή που ο πατέρας του και οι δυο θείοι του έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα έντεκα μηνών.

Οι κεραίες του FWS έπιασαν… έντονη δραστηριότητα στην περιοχή γύρω από το Μαξίμου νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Όταν αυτό συμβαίνει σε μια θεωρητικά νεκρή μέρα, τότε κάτι «παίζει». Μετά από μια σχετικά σύντομη έρευνα, η απορία λύθηκε. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ο άνθρωπος που προκάλεσε την κινητοποίηση στο Μέγαρο.

Η επίσκεψη του Γιαννακόπουλου στο Μαξίμου έγινε υπό άκρα μυστικότητα ή τέλος πάντων αυτός ήταν ο αρχικός στόχος. Γι’ αυτό και η άφιξη αλλά και η αναχώρησή του έγιναν από την πίσω πόρτα.

Με ποιον συναντήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟ και αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ; Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Δεν αποκλείεται να τα είπε τετ α τετ και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Όσο για την ατζέντα και τη σκοπιμότητα της εκεί παρουσίας του, αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον στοιχείο προς εξιχνίαση.

Θα μπορούσε η μυστική επίσκεψη να έχει καθαρά επιχειρηματικό χαρακτήρα, με δεδομένη την ισχύ και την επιρροή του στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Θα μπορούσε ο χαρακτήρας να είναι καθαρά αθλητικός και να αφορά την ενδεχόμενη διοργάνωση του φάιναλ φορ της Euroleague. Ή θα μπορούσε να είναι και απ’ τα δυο: το πρότζεκτ Athens Alive που έχει επιχειρηματική αλλά και αθλητική χροιά.

Ίσως θα μπορούσε να υπάρχει και μια τέταρτη εκδοχή, στην οποία να μην πηγαίνει ακόμη το μυαλό…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς