21.5 C
Athens

Τσαρτσαρής υπέρ Καλάθη: Οι άνθρωποι είμαστε 60% νερό και 40% αχαριστία

«Ασπίδα» μπροστά από τον Νικ Καλάθη «ύψωσε» ο Κώστας Τσαρτσαρής με αφορμή τη γκρίνια που έχει ξεσπάσει για τις άσχημες εμφανίσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού

Μετά το post… κράξιμο του Γιάννη Γκαγκαλούδη, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν τη χθεσινή απόδοση του Νικ Καλάθη στο ματς με τη Ρεάλ, ο Κώστας Τσαρτσαρής θέλησε να υπερασπιστεί τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για αχαριστία.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «πρασίνων», σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» στον ΣΚΑΙ, ζήτησε από τον κόσμο να είναι πιο ελαστικός με τον Καλάθη: «Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει μεγάλο βάθος πάγκου, κάτι που στερείται ο Παναθηναϊκός. Όταν ο Καλάθης δεν είναι καλά, η ομάδα έχει πρόβλημα. Έχει αποδειχθεί αρκετές φορές τη φετινή σεζόν. Αν ο αρχηγός είναι καλά, μετά αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί με τον Νικ. Είναι γνωστό, εδώ στην Ελλάδα, πως οι άνθρωποι είμαστε 60% νερό και 40% αχαριστία. Είμαι σίγουρος πως ως σωστός επαγγελματίας που ξέρει πού μπορεί να φτάσει, θα είναι διαφορετικός ο Νικ και μαζί του θα είναι διαφορετική η ομάδα του. Κατ’ εμέ είναι ο μοναδικός τρόπος να περιορίσουν τον Νικ. Έπαιξαν με το μυαλό του, έπεσε σε αυτή την παγίδα, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο σουτ και έκανε λάθη που δεν είχε κάνει ποτέ και τα έβγαλε όλα στο παρκέ. Το ρίσκο κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Πιστεύω ότι θα το δουν το ματς ο Νικ με τον κ. Πιτίνο, αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός τη Μεγάλη Τρίτη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς: «Προφανώς ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, επειδή τα πρώτα παιχνίδια αυτών των σειρών είναι εκείνα που μπορούν να γίνουν μπρέικ, αν και χθες διαψευστήκαμε. Πίστευα ότι θα χρησιμοποιούσαν ως έξτρα κίνητρο ό,τι έγινε την Τετάρτη και θα έβγαζαν ένα πείσμα στο παρκέ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς