18.9 C
Athens

Μπελεβώνης για Δέλλα: «Οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν»

Ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τραϊανό Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας με ανάρτηση του έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τον πάγκο του Παναιτωλικού στο τέλος της σεζόν. Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, με προσωπική του δήλωση αποθέωσε τον Έλληνα τεχνικό και τόνισε ότι οι δρόμοι τους θα ξανασμίξουν.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Τραϊανό Δέλλα για την άριστη συνεργασία που είχαμε, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του. Συνολικά για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στον Παναιτωλικό και τον κατατάσσουν στους κορυφαίους προπονητές που καθοδήγησαν την ομάδα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο Τραϊανό Δέλλα, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την ηθική και τις αρχές που τόσο ταιριάζουν σ’ εκείνες του Παναιτωλικού», είπε αρχικά. Και συνέχισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.  «Σεβόμαστε την απόφασή του και ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Είναι και θα παραμείνει φίλος του Παναιτωλικού και του καθενός από εμάς ξεχωριστά. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς