22.7 C
Athens

Τρόμος στην πόλη λόγω φιέστας

Ο Ηρακλής ζήτησε την μετάθεση του αγώνα με τον Βόλο για να μην συμπέσει με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό την Κυριακή

Η φιέστα του ΠΑΟΚ δημιουργεί…. εντάσεις στη Θεσσαλονίκη. Ο Ηρακλής ζήτησε από την Football League την μετάθεση της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο από την Κυριακή για τη Μ. Δευτέρα.

Την Κυριακή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και αναμένεται να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Οι αντιπαραθέσεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα με οπαδούς του Ηρακλή, ωθεί για προληπτικούς λόγους στην μετάθεση κατά μία μέρα του αγώνα του «Γηραιού» με τον πρωταθλητή Βόλο.

Με το αίτημα του Ηρακλή συμφωνεί και  αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Εξαρτάται πλέον από τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος αν θα κάνει δεκτό το αίτημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έκαναν αποχή και δεν πήραν μέρος στην σημερινή πρωινή προγραμματισμένη προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να προπονηθούν διαμαρτυρόμενοι για το ότι δεν τους έχει καταβληθεί ο μισθός Μαρτίου, η δόση συμβολαίου που αφορά τον ίδιο μήνα, ενώ δεν έχει τακτοποιηθεί και το ζήτημα των ενοικίων των σπιτιών τους με αποτέλεσμα ορισμένοι εξ ‘αυτών να απειλούνται με εξώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα οποία. το τονίζουμε αυτό. σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φίλαθλο, μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν. όπως, άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς