20.9 C
Athens

Μουνιόθ για Αλεξίεφ-Κουμεντάκη: Είναι πιθανό να παίξουν

Στους τραυματισμούς των Τόντορ Αλεξίεφ και Ραφαήλ Κουμεντάκη και στο ενδεχόμενο συμμετοχής τους αναφέρθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στους δυο αθλητές αφήνοντας ελπίδες όσον αφορά τη συμμετοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε η διοργάνωση αυτή να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Πάντα η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει ότι δυνατόν καλύτερο για το ελληνικό κύπελλο. Η δική μας προσπάθεια είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και στον τελικό».

Για τους Αλεξίεφ και Κουμεντάκη επεσήμανε:

«Είναι πιθανόν να παίξουν. Ο Αλεξίεφ έκανε θεραπεία στην Αθήνα θα έρθει αύριο, το ίδιο θεραπεία έκανε και ο Κουμεντάκης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Κώστα (σ.σ. Χριστοφιδέλη) ο οποίος μπορεί να παίξει».

Τέλος, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης είπε:

«Ευχαριστούμε το δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια σε αθλητικά πλαίσια. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και χρειαζόμαστε και την τύχη για να συμβεί αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς