16.9 C
Athens

Κάλεσμα Τριανταφύλλου στον κόσμο του Ρεθύμνου για την παραμονή

Ο Τάσος Τριανταφύλλου κάλεσε τον κόσμο του Ρεθύμνου να βρεθεί δίπλα στην ομάδα της Κρήτης για τον τελικό-παραμονής στην Basket League κόντρα στο Περιστέρι

Ο Τάσος Τριανταφύλλου με δήλωσή του έδωσε το έναυσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του Ρεθύμνου στον μεγάλο αγώνα που κάνει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η δήλωση του Τάσου Τριαντάφυλλου:

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι ένα ραντεβού με την ιστορία μας, καθώς αν θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε «σελίδες» από τα μεγάλα «σαλόνια» υποχρεούμαστε να κερδίσουμε. Η τύχη μας βρίσκεται στα χέρια μας και από την πλευρά του αγωνιστικού τμήματος μπορώ να εγγυηθώ πως οι παίκτες θα παλέψουν σαν μαχητές.

Όμως, από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε ξανά απόρθητο «κάστρο» το Μελίνα Μερκούρη και ο κόσμος να γίνει ο 6ος παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Γιαυτό λοιπόν καλούμε όλους τους παλιούς και τους νέους φιλάθλους να ευαισθητοποιηθούν και να έρθουν όλοι στο γήπεδο. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος, όπως και οι χορηγοί, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και των επιτυχιών που έχει προσφέρει.

Βέβαια η φετινή χρονιά δεν ήταν ιδανική. Μπορεί να φτάσαμε στο «χείλος του γκρεμού» αλλά πλέον όλα έχουν αλλάξει. Η ομάδα μας φάνηκε δυνατή στα δύσκολα, μετρώντας 3 σερί νίκες. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τους στηρίξουμε με τη φωνή μας σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, πάντα κόσμια και σε αθλητικά πλαίσια.

Το Σάββατο στις 16.45 καλούμαστε όλοι μας να είμαστε στο γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα μας στο πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς