22.7 C
Athens

Κοζέρ: Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα

Ο Φαμπιάν Κοζέρ μίλησε για τις επερχόμενες μάχες με τον Παναθηναϊκό, την απώλεια του Γιουλ και τον Νικ Καλάθη

Ο Γάλλος της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στις φιλοδοξίες που έχει ο Παναθηναϊκός, την αγωνιστική του κατάσταση και τον Σέρχιο Γιουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοζέρ: 

«Αυτό είναι το σημείο κλειδί της σεζόν, που όλα μπορούν να συμβούν, τώρα μετά από 60 παιχνίδια είναι η στιγμή που μετράει εάν είναι επιτυχημένη η σεζόν σου ή όχι.

Είμαστε σε καλή κατάσταση. Χρειαζόμαστε τον Σέρχιο Γιουλ, αλλά έχουμε πολλά όπλα στην ομάδα και πρέπει να δείξουμε ότι κάθε χρόνο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας ότι έρχονται για να πάρουν εκδίκηση.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν, αλλά τι έχουμε κάνει εμείς και να εστιάσουμε στο παιχνίδι μας, γιατί μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Έρχονται με μεγάλες φιλοδοξίες και πεινασμένοι και ξέρουμε ότι έρχονται σε καλή κατάσταση. Ξέρουν τι γίνεται κάθε φορά, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε όπως κάναμε και απέναντι στην Ομπραντόιρο».

Για τον Νικ Καλάθη: «Ο Καλάθης είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη και πρέπει να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Για ένα ολόκληρο παιχνίδι είναι αδύνατο, είναι πολύ σημαντικός στην επίθεση της ομάδας του, αλλά έχουν κι άλλους καλούς παίκτες και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό, αλλά περισσότερο στο πώς θα σταματήσουμε την δημιουργία του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς