18.9 C
Athens

Στο Ζάγκρεμπ και μετά Μαυροβούνιο οι Σταυρόπουλος και Μπαφές

Οι δυο εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζουν το τουρ στις πρώην γιουγκοσλαβικές χώρες, παρουσιάζοντας το πλάνο τους και κερδίζοντας συμμάχους ενόψει της Γ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας

Συνεχίζουν τις επαφές τους με τις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μετά από τις συζητήσεις τους στον Βελιγράδι με Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές βρίσκονται πλέον στο Ζάγκρεμπ. Εκεί θα μιλήσουν με τις διοικήσεις των Τσιμπόνα και Τσεντεβίτα, ενώ αύριο θα ταξιδέψουν στην Ποντγκόριτσα για να συναντηθούν με τους εκπροσώπους της Μπουντούτσνοστ.

Οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να μιλήσουν με όλες της ομάδες της διοργάνωσης και όπως φαίνεται από τις κινήσεις τους έχουν θέσει σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο για τη μετακίνηση τους στην Αδριατική Λίγκα. Μια παρουσία, η οποία όπως σας ενημέρωσε εδώ και ένα μήνα FWS, είναι πολύ πιθανό να έχει τριετή διάρκεια. Με τις επαφές τους αυτές οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανταλλάσσουν ιδέες με τις ομάδες τις διοργάνωσης και κυρίως τους δείχνουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον να μετέχουν στην Λίγκα από την ερχόμενη σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς