15.9 C
Athens

Υπόθεση Γουίλιαν: Σύμμαχος ο… Δεκέμβριος και ο Ζιοβάνι!

Η Φλαμέγκο ζητάει το απαγορευτικό ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ, ο Ζιοβάνι είναι δέλεαρ για το ιδιωτικό συμφωνητικό για πώληση το Δεκέμβριο

Η Φλαμένγκο απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για το μέσο Γουίλιαν Αράο, ζητάει 4.5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δυο πολύ σημαντικούς συμμάχους στη νέα προσπάθεια που θα κάνουν. Ο πρώτος σύμμαχος είναι πως το συμβόλαιο του παίκτη με τον ιστορικό σύλλογο της Βραζιλίας μπορεί να τελειώνει τον μεταπροσεχή Δεκέμβριο, αλλά οι πληροφορίες από τη χώρα του καφέ αναφέρουν ότι η «Φλα» θ’ αναγκαστεί να τον πουλήσει τον Δεκέμβριο, μετά από ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε μαζί του. Ο δεύτερος, η ενεργοποίηση του Ζιοβάνι!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο άλλοτε «μάγος» του Ολυμπιακού και του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, έχει ήδη κάνει σχετικές συζητήσεις με ανθρώπους της Φλαμέγκο και το περιβάλλον του παίκτη. Η ιστοσελίδα «esporte.uol», ακόμα, επισημαίνει ότι τα 4.5 εκατ. ευρώ που ζητάει η Φλαμέγκο από τον Ολυμπιακό είναι ένα καλό ποσό για να δεδομένα της. Για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, είναι σχεδόν απαγορευτικό.

Όμως, υπάρχοντος του Ζιοβάνι στη Βραζιλία, που ενεργεί σαν… Υπουργός Εξωτερικών του Ολυμπιακού, συν το γεγονός της «ελευθερίας» του παίκτη το Δεκέμβριο, στον Ολυμπιακό ότι η «Φλα» θ’ αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις της. Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το εναλλακτικό σενάριο, τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και την λατινοαμερικάνικη αγορά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς