27.5 C
Athens

Πολάκης σε Καμπουράκη: Με σιχάματα και σκουπίδια ασχολούμαι μόνο μια φορά

Συνεχίζεται ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Καμπουράκη. Στο γνωστό ύφος η νέα απάντηση του υπουργού.

Συνεχίζεται ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη.

Αφορμή στάθηκε η ομολογουμένως άστοχη πλάκα του δημοσιογράφου μετά την εγχείρηση στο μάτι του και το προσβλητικό σχόλιο Πολάκη, αλλά στη συνέχεια οι δύο άνδρες έβγαλαν τα μαχαίρια, ανταλλάσσοντας βαριές κατηγορίες και απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Στο σκληρό σημερινό άρθρο του Δημήτρη Καμπουράκη απαντά ο αναπληρωτής υπουργός μέσω του αγαπημένου του facebook στο γνωστό πολάκειο ύφος.

Η απάντηση Πολάκη: «Με σιχάματα και σκουπίδια ασχολούμαι μία φορά»

«Καμπουρακη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια, θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία, την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς».

«Πάρ’το χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανιά, ως υποψήφιος βουλευτής γιατί μετά θα’ μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες…», κατέληξε ο κ. Πολάκης στην ανάρτηση-απάντηση προς τον κ. Καμπουράκη.

 

Πηγή: in.gr

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς