22.7 C
Athens

Ο Ιβάν θέλει να τα πάρει όλα και κατεβάζει Μάκη Γκαγκάτση

Στα… κάγκελα ο Μελισσανίδης, επίκειται μετωπική σύγκρουση. Ο Ολυμπιακός είναι απέναντι στις επιλογές του ΠΑΟΚ που έχει πάρει ήδη την προεδρία της ΕΠΟ. Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Να τα πάρει όλα θέλει ο Ιβάν Σαββίδης. Μετά τον «δικό μας» Βαγγέλη Γραμμένο πρόεδρο της ΕΠΟ, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει και την ηγεσία της Super League. Παρά τις προσπάθειες σε μια κρίσιμη καμπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου επιχειρείται και με χρήματα των φορολογουμένων μέσω ΕΡΤ και VAR να υπάρξει ενίσχυση της αξιοπιστίας του, ο Ιβάν Σαββίδης επιμένει να κάνει πρόεδρο της Super League τον γιο του Βασίλη Γκαγκάτση Μάκη, ο οποίος κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αυριανή μέρα θα σηματοδοτήσει την προσπάθεια να γυρίσει σελίδα σε καλύτερες μέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο, ή να οδηγηθεί σε τέλμα με συγκρούσεις μέχρις εσχάτων και χωρισμένες τις ομάδες της Super League. Η ΑΕΚ εφόσον ο Μάκης Γκαγκάτσης θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Super League, θα απαντήσει με τον δικό της διευθύνοντα σύμβουλο Μηνά Λυσάνδρου.

Ο ΠΑΟΚ θεωρείται δεδομένο ότι εφόσον κατεβάσει τον Μάκη Γκαγκάτση, θα το κάνει για να κερδίσει. Αυτό συνεπάγεται πως έχει μετρήσει πολύ καλά τους δικούς του. Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός ένα είναι βέβαιο. Πως δεν θα στηρίξει την επιλογή του ΠΑΟΚ, καθώς η πλευρά του έχει σαρώσει το τελευταίο διάστημα όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα και γίνεται παντοδύναμη. Το πρόσωπο που θα εκλεγεί στην Super League θα παραμείνει και τη νέα περίοδο, καθώς η θητεία του λήγει το 2020.

Είναι εύλογο πως πλέον οξύνεται υπερβολικά η κατάσταση κι ενόψει τελικού κυπέλλου, ενώ η ρήξη Σαββίδη-Μελισσανίδη είναι προ των πυλών με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Είναι πολύ πιθανό η εκλογή Γκαγκάτση ν’ αποτελέσει την απαρχή για ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς