18.6 C
Athens

Μενίδι: Λήστεψαν ντελιβερά, φεύγοντας συγκρούστηκαν με λεωφορείο-Ένας νεκρός

4 άνδρες λήστεψαν διανομέα φαγητού, συγκρούστηκαν με λεωφορείο κατά τη διαφυγή – Νεκρός ένας από τους δράστες

Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι, μετά από ληστεία σε διανομέα φαγητού.

Τέσσερα άτομα ακινητοποίησαν έναν ντελιβερά και του άρπαξαν τις εισπράξεις του, της τάξης των 80 ευρώ, με την απειλή μαχαιριού. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ωστόσο, παραβίασαν STOP, με αποτέλεσμα το όχημά τους να συγκρουστεί με διερχόμενο λεωφορείο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καραμανλή με την Αγίας Τριάδας.

Οι δύο από τους δράστες διέφυγαν μετά τη σύγκρουση, ενώ οι άλλοι δύο και ο οδηγός του λεωφορείου διακομίστηκαν τραυματίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο. Στο  νοσοκομείο, ο ένας από τους δράστες εξέπνευσε. Η αστυνομία εντόπισε λίγο αργότερα τον τρίτο επιβάτη του Ι.Χ., επίσης τραυματισμένο, ενώ αναζητείται ο τέταρτος.

Το θύμα της ληστείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, δήλωσε ότι του επιτέθηκαν τρεις Ρομά με μαχαίρια. «Μου την έπεσαν τρεις Ρομά με μαχαίρια. Μου έσκισαν το μπουφάν, μου είπαν να μην μιλήσω και μου πήραν το τσαντάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς