21.5 C
Athens

Σε περιπέτειες οι Γιαννιώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα (0-0) και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ στην Αθήνα, βρίσκεται πλέον στην ζώνη του υποβιβασμού

Όλα στραβά κι ανάποδα για τον ΠΑΣ, που έχασε πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο 0-0 με τον Αστέρα, ενώ το διπλό του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό σήμανε συναγερμό υποβιβασμού.

Η ομάδα του Πετράκη ήταν η μεγάλη χαμένη στην 28η αγωνιστική της Super League. Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το γκολ δεν ήρθε και ο φόβος του υποβιβασμού μεγαλώνει.

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε, προσπάθησε να θωρακίσει την άμυνα του και με την τελική ισοπαλία είναι πιο ευνοημένος από τους γηπεδούχους. Οι Γιαννιώτες από την άλλη έχασαν αρκετές ευκαιρίες και βρίσκονται πλέον στις θέσεις που οδηγούν στην Football League.

ΠΑΣ Γιάννενα: Ν. Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Α. Μιχαήλ, Κάργας, Σκόνδρας, Κάστρο, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Πάντελιτς, Κριζμάν, Μάνος
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Μανιάς, Τσιλιανίδης.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς