16.1 C
Athens

Τέλος στην καριέρα του βάζει το καλοκαίρι ο Μπαρτσάλι!

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικό ένιωσε το πλήρωμα του χρόνου να φτάνει και για τον ίδιο

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι ανακοίνωσε ότι η καριέρα του έχει φτάσει στη δύση της και έτσι το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μετά από την ήττα της Γιουβέντους από την Σπαλ (2-1), ο κεντρικός αμυντικός της «Γηραιάς Κυρίας» δήλωσε: «Νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα ν’ αποσυρθώ και τους επόμενους μήνες θα σκεφτώ με τι θ’ ασχοληθώ στην επόμενη καριέρα μου ώστε να βρω αυτό που πραγματικά με ενθουσιάζει».

Έτσι θα μπει ο επίλογος σε μία πλούσια καριέρα, ενός σπουδαίου στόπερ, ο οποίος μπορεί να μην έπαιρνε όλη τη δόξα που του άρμοζε αλλά ήταν από τους πλέον καταλυτικούς στην ομάδα του Αλέγκρι.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε για τον αμυντικό της ομάδας του: «Είναι… professor σε ό,τι αφορά την άμυνα και όπως το βλέπω εγώ, θα ασχοληθεί με το κομμάτι της βελτίωσης των αμυντικών…».

Το πλαμαρέ του Μπαρτσάλι, άκρως πλούσιο με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ιταλίας το 2006, ενώ έχει μετρήσει 7 πρωταθλήματα (και φέτος θα είναι το 8ο), ενώ έχει επίσης 4 Κύπελλα Ιταλίας, ισάριθμα Super Cup Ιταλίας και ένα πρωτάθλημα στη Bundesliga όπου αγωνίστηκε με τη Βόλφσμπουργκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς