24.7 C
Athens

Παππάς: «Ο διωκόμενος Μαρινάκης χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία»

Ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του καναλιού Open (του Ιβάν Σαββίδη) και τήρησε πιστά την κομματική γραμμή ΣΥΡΙΖΑ περί προσωπικών επιθέσεων στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακόμα κι αν το αντικείμενο της κουβέντας είναι η υπόθεση (που εξελίσσεται σε φούσκα) της Novartis ή το διαφαινόμενο σοβαρό σκάνδαλο με την «υπόθαλψη» του Μ. Πετσίτη.

Όπως είπε ο κύριος Παππάς, «η Novartis σε όλον τον κόσμο πληρώνει πρόστιμα επειδή πολιτεύεται με αδόκιμο τρόπο και εδώ προσπαθεί να σηκωθεί ένας αχός για λόγο που δεν καταλαβαίνω». Επισήμανε δε, ότι η κυβέρνηση δεν σπίλωσε κανέναν, αλλά αντιθέτως, ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στην δικαστική εξέλιξη. Φράση που αντιτίθεται στην κοινή λογική, αν κάποιος έχει παρακολουθήσει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σοβαρότατες κατηγορίες της ΝΔ για τα έργα και τις ημέρες του Μ. Πετσίτη, ο υπουργός έκανε λόγο για «μη θέμα»: «Η ΝΔ έχει βρει ένα θέμα που είναι σαν την Coca Cola, πάει με όλα. Σκάει το ζήτημα των δανείων των κομμάτων, ανοίγουν αυτό το ζήτημα, σκάει η καταδίκη στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη για υπόθεση παιδεραστίας, επανέρχονται, σκάει η υπόθεση χρηματοδότησης του οικογενειακού προϋπολογισμού του κ. Μητσοτάκη από εταιρεία offshore δια μέσου της συζύγου του, ανοίγουν ξανά το ζήτημα. Πάει με τη μέθοδο, δημοσίευμα, ανακοίνωση» σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η αιχμή του δόρατος αποτελεί το συγκρότημα Μαρινάκη.

«Είναι προφανέστατο ότι ελέγχει απολύτως και χρηματοδοτεί τη ΝΔ. O κ. Μαρινάκης, που είναι διωκόμενος για την υπόθεση του πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά, έχει μπει στην αιχμή του δόρατος» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Ο ίδιος «διωκόμενος Μαρινάκης» που πριν από λίγες μέρες είδε την εταιρία που σύστησε μαζί με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ να μπαίνει στο χρηματιστήριο της Wall Street…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς