16.1 C
Athens

Άρωμα γυναίκας στην προεδρία της Super League

H Kάτια Κοξένογλου προωθείται ως λύση κοινής αποδοχής προτού η κατάσταση οδηγηθεί σε σύγκρουση Μηνά Λυσσάνδρου-Μάκη Γκαγκάτση

Άρωμα γυναίκας για πρώτη φορά στην ιστορία είναι πολύ πιθανό να έχει η Super League. Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου θα προταθεί ως πρόσωπο κοινής αποδοχής, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προέδρου του Συνεταιρισμού, στη θέση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη που παραιτήθηκε.

Η Κάτια Κοξένογλου έχει την διοικητική εμπειρία ν΄ ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της και να οδηγήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε καλύτερους δρόμους. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια προς αυτή την κατεύθυνση είναι η τήρηση της νομιμότητας, καθώς και ο Ατρόμητος ήταν από τις ομάδες που δεν αποδέχθηκαν την απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση από την θέση του διευθύνοντα συμβούλου στην Super League. Αυτό είχε προκαλέσει και την έκρηξη του επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, καθώς δεν είναι δυνατό να παραμένει κάποιος που έχει καταδικαστεί με πέντε χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο της κάρτας Υγείας που συντάραξε το ποδόσφαιρο, σε θέση ευθύνης στην διοργανώτρια του πρωταθλήματος.

Η Κάτια Κοξένογλου είναι αδελφή της Ντέπυς Κοξένογλου, συζύγου του Κύρου Βασάρα, ο οποίος πλέον είναι επικεφαλής της διαιτησίας στην Ρουμανία.

Αν δεν περπατήσει η περίπτωση της Κάτιας Κοξένογλου, τότε είναι πολύ πιθανό αντίπαλος του αντιπροέδρου της ΑΕΚ Μηνά Λυσσάνδρου να είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ. Όποιος όμως και από τους δύο κι αν επικρατήσει, ο Συνεταιρισμός θα μπει σε νέες περιπέτειες οξείας αντιπαράθεσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς