20.6 C
Athens

Ο Φέλιξ τα έκανε όλα για τους «αετούς»

Ο Ζοάο Φέλιξ έκανε χατ-τρικ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους Πορτογάλους (4-2), με τον Πασιένσια να κρατάει τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι

Παιχνίδι που είχε τα πάντα στο «Ντα Λουζ» με τις δύο ομάδες να δίνουν άφθονο γκολ και θέμα στον κόσμο και έξι συνολικά τέρματα, με τα μισά να ανήκουν στον δαιμόνιο Φέλιξ.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 21ο λεπτό, με τους Φέλιξ-Σάμαρη να κάνουν εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας και την Μπενφίκα να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο νεαρός Πορτογάλος για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Γιόβιτς απάντησε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε για τους Γερμανούς μετά την ασίστ του Ρέμπιτς. Στιγμές αργότερα όμως, ο Φέλιξ με σουτ έξω από τη περιοχή, και την μπάλα να κοντράρει, έκανε άμεσα το 2-1.

Στο 50′, ο Ντίας με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Τράπ για το 3-1, ενώ ο Φέλιξ έγραψε αμέσως τον επίλογο των πορτογαλικών τερμάτων στο 54ο λεπτό.

Για την Άιντραχτ, ελπίδες έδωσε εκ νέους ο πρώην ερυθρόλευκος Γκονσάλο Πασιένσια με τρομερή κεφαλιά, η οποία κρέμασε τον Βλαχοδήμο για το 4-2.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Κόρτσια, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Ντίας, Φέισα, Σάμαρης, Σίλβα, Τσέρβι, Ζέντσον Φερνάντες, Φέλιξ

Άιντραχτ: Τραπ, Άμπραχαμ, Χίντερεγκερ, Ντα Κόστα, Εντικά, Χασέμπε, Ρόντε, Κόστιτς, Ρέμπιτς, Γιόβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς