24.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον κόσμο του στη Λάρισα

Ο υφυπουργός Αθλητισμούς αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου του. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να απαγορεύσει οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά. Το ίδιο ισχύει και για το ματς του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά:

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

-«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14-04-2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»
Ωστόσο τα «καλά νέα» για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έρχονται από την αστυνομία της Αρκαδίας η οποία εισηγήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού την απαγόρευση μόνο της οργανωμένης και όχι της μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη που θα διεξαχθεί στις 25/4 (Μ. Πέμπτη) στις 16.00».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς