16.1 C
Athens

Super League: Παραιτήθηκε ο Μπαταγιάννης

Ο Πρόεδρος της Super League υπέβαλλε σήμερα την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου της Super League για προσωπικούς λόγους. Ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής έκανε γνωστή σήμερα την πρόθεση του στα μέλη το Δ.Σ..

«Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Super League.

Στην επιστολή με την οποία κάνει γνωστή τη απόφασή του στα μέλη του Λίγκας, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης τονίζει: «Με δεδομένο ότι στα ιδιαίτερα αυξημένα προβλήματα του Συνεταιρισμού, δεν έχω πλέον τη δυνατότητα λόγω των σοβαρών προσωπικών προβλημάτων, να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για την επίλυση τους και θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο για το συμφέρον του Συνεταιρισμού να με διαδεχθεί κάποιος που θα μπορεί να διαθέσει περισσότερο.

Παρακαλώ τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Συνεταιρισμού όπως άμεσα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες, για την εκλογή νέου Προέδρου ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς