16.4 C
Athens

Στο αστυνομικό τμήμα ο Ανθιμος Ανανιάδης και η σύζυγός του – Μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία

Μετά από «θερμό» επεισόδιο κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας • Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους

Το έντονο οικογενειακό επεισόδιο ανάμεσα στον Ανθιμο Ανανιάδη και την σύζυγό του είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας υποβάλλοντας εκατέρωθεν μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δύο σύζυγοι που διαμένουν στην περιοχή του Ψυρρή, κατέληξαν στο Τμήμα μετά από έντονο συζυγικό καβγά. Εκεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, καθώς αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, απ’ όπου ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 32χρονος  ηθοποιός και η 19χρονη χορεύτρια, Μαρία Νεφέλη Γαζή, απέκτησαν πριν από μόλις δύο μήνες τον γιο τους. Ωστόσο, σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού, δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει μία μεγάλη κρίση στη σχέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανθιμος και η σύντροφός του δε συγκατοικούν πλέον, με τον κάθε ένα να βρίσκεται σε διαφορετικό σπίτι, οπότε προφανώς ο ένας από τους δύο βρέθηκε στο σπίτι του άλλου και πάνω στην έντονη συζήτηση ξεκίνησε καβγάς.

Ο Ανθιμος Ανανιάδης που είναι γιος της τρίτης συζύγου του Κώστα Βουτσά, Εύης Καραγιάννη και ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει ότι τον θεωρεί γιο του, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μαρία η άσχημη», που προβλήθηκε από το κανάλι του Mega. Μετά το τέλος της σειράς μετακόμισε στις Η.Π.Α., σπουδάζοντας υποκριτική και κυνηγώντας το όνειρο της διεθνούς καριέρας.

Πριν μερικά χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε περισσότερο με το θέατρο, ενώ συμμετείχε και στο show χορού του Ant1 «Dancing with the stars». Με τη Μαρία Νεφέλη γνωρίστηκαν στις πρόβες του θεατρικού έργου «Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι», στο οποίο εκείνη συμμετείχε ως χορεύτρια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς