21.5 C
Athens

Ο Καραγκούνης θυμήθηκε τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Παναθηναϊκός το 2002 διεκδηκούσε με αξιώσεις την πρόκρισή του στους «4» του Chmapions Lague

Ο Γιώργος Καραγκούνης θυμήθηκε την επική μονομαχία Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκού για την πρόκριση στις τέσσερις καλύτεερες ομάδες της Ευρώπης.

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο Camp Nou κόντρα στην Μπαρτσελόνα για μία θέση στην ημιτελική φάση του Champions League, αλλά οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν.

Ο Καραγκούνης στο συγκεκριμένο παιχνίδι τραυματίστηκε στο χιαστό του, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σκισμένο χιαστό. Αυτό του έμεινε από την αναμέτρηση, όπως και η εικόνα του «τριφυλλιού», η οποία ήταν ανώτερη των περιστάσεων.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού έγραψε στο Instagram: «09.04.02 Camp Nou, Βαρκελώνη! Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League!!!

Αξέχαστη βραδιά! Από την μια ο βαρύτατος τραυματισμός μου στον χιαστό που με έβγαλε νοκ αουτ από το 44ο λεπτό και από την άλλη o «μαγικός» τότε Παναθηναϊκός που δέχτηκε τα εύσημα όλου του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω της καταπληκτικής του εμφάνισης».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καραγκούνη:

 

View this post on Instagram

 

☘️ ?️ ⚽ 09.04.02 Camp Nou, Βαρκελώνη! Μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champion League!!! Αξέχαστη βραδιά! Από την μια ο βαρυτατος τραυματισμός μου στον χιαστό που με έβγαλε νοκ αουτ από το 44ο λεπτό και από την άλλη o «μαγικος» τότε @fcpanathinaikos που δέχτηκε τα εύσημα όλου του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω της καταπληκτικής του εμφάνισης. @aggelosbasinas @takisfyssas14 @lymperopoulosnikos @sotiriskyrgiakos @nikopolidis71 #Barça #Panathinaikos #Karagounis #gr_legends_2004 #footballmoments

A post shared by Γιώργος Καραγκούνης (@karagounis_giorgos) on

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς