16.2 C
Athens

Δυο παλιά κι ένα νέο μουσικό reality στη σεζόν που έρχεται

Του… μουσικού reality θα γίνει την επόμενη σεζόν στα ελληνικά κανάλια – Οι δυο δοκιμασμένες συνταγές και η έκπληξη με το The Four

Τα μουσικά ριάλιτι επιστρέφουν δριμύτερα και όπως όλα δείχνουν ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και Open Θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε αυτό το είδος. Είναι άλλωστε ένα πρόγραμμα που φέρνει σταθερά καλές επιδόσεις στα κανάλια γι’ αυτό και τα προτιμούν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» τρία μουσικά ριάλιτι αναμένονται την επόμενη σεζόν. Ο ΑΝΤ1 επανέρχεται στο είδος αυτό με το «The Four», ένα μουσικό ριάλιτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, βασισμένο σε ξένο κόνσεπτ.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι προεργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Από τον ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν το «Voice». Όπως αναφέρει η «Real» μπορεί να μην υπάρχει συμφωνία με τον Acun Ilicali για τα προγράμματα της επόμενης σεζόν ωστόσο το κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για να την κριτική επιτροπή δίνοντας το στίγμα.

Στο μεταξύ βρισκόμαστε στην αναμονή για το «X Factor». Το μουσικό ριάλιτι επιστρέφει στο Open ωστόσο δεν είναι σίγουρη ημερομηνία της πρεμιέρας. Όπως αναφέρει η «Real» κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν. Ωστόσο δεν αποκλείεται αν οι εθνικές εκλογές προκηρυχθούν τον Οκτώβρη να βγει μέσα στο καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς