17 C
Athens

Καυστική ανάρτηση Πάνου Καμμένου για το νέο κόμμα του Δημήτρη Καμμένου

Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. την ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος • Τι απάντησε ο Δημήτρης Καμμένος

Mέσω twitter ήρθε η αντίδραση του Πάνου Καμμένου στην ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος από τους Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο. Και μάλιστα επρόκειτο για μια αντίδραση που είχε… απ’ όλα. Αναφορές σε καρτέλ ναρκωτικών, τον βαρόνο της κοκαΐνης Πάμπλο Εσκομπάρ και τον «Νονό», αλλά και αντιπαλότητα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ο Πάνος Καμμένος αφήνει να εννοηθεί ότι η συνύπαρξη του μέχρι πρότινος συνεργάτη του με τον άλλοτε γενικό γραμματέα της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, θα προκαλέσει την επέμβαση των «ομοσπονδιακών», οι οποίοι, «όταν έλθουν… θα τρέχουν όλοι μαζί».

«Ο Εσκομπάρ ανατρέπει και τους αιώνιους αντιπάλους τοπικός νονός ο πρόσφατα αγορασμένος Ολυμπιακός και υποτακτικός conciliore ο μέχρι εχθές Παναθηναϊκός Θαύμα!!! Οταν θα έλθουν οι ομοσπονδιακοί να δούμε που θα τρέχουν όλοι μαζί…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter.

Δημήτρης Καμμένος: Δεν βγάζω νόημα, αλλά κατανοώ το άγχος του κ. Πάνου Καμμένου

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο Δημήτρης Καμμένος σχολίασε το tweet του υπουργού Αμυνας, λέγοντας ότι δεν βγάζει νόημα, αλλά κατανοεί το άγχος του Πάνου Καμμένου:

Τρικυμία εν κρανίω… όσα έγραψε ο Πάνος Καμμένος. Δεν το κατανοώ. Ομοσπονδιακοί στην Ελλάδα; Δεν το κατανοώ… Οταν η αντίδραση είναι αυτού του τύπου… είναι γελοία και με την απλή λογική του δημοτικού. Δεν εχθρεύομαι τον Πάνο. Κατανοώ το άγχος του. Αυτό το tweet δεν βγάζει νόημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς