20.2 C
Athens

Στο Ολυμπιακό Στάδιο λέει ο Γραμμένος ο τελικός κυπέλλου, αλλά…

Κι όμως ταλαντεύεται το άνω διάζωμα και ή κόβουν τα εισιτήρια ή αποκαλύπτουν μια ώρα αρχύτερα τις σκέψεις τους

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 11 Μαϊου, όπως διατυμπάνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος μετά το τέλος της συνάντησης που έγινε για την αναδιάρθρωση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πόσα εισιτήρια θα εκδοθούν το άνω ταλαντευόμενο διάζωμα. Εκτός αν η ΕΠΟ κάνει περικοπές και με το… παραπάνω. Το ωραίο είναι ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά και ο Γιώργος Βασιλειάδης υποστηρίζουν ότι δεν συζητήθηκε το θέμα καθώς… δεν έχει προκύψει το ζευγάρι.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος υποστήριξε ότι υπάρχει απόφαση για να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ «και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει» όπως είπε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας  τις φήμες για σκέψεις διεξαγωγής του τελικού στην Ευρώπη ή την Ασία.

«Δεν υπήρχε στην ατζέντα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις, θα ήταν παρακινδυνευμένο  να σας πω εγώ κάτι και με δεδομένο ότι δεν έχει βγει ακόμη το ζευγάρι. Υπάρχει απόφαση από την αρχή της σεζόν για το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά είναι λίγο αδόκιμο να συζητάμε ενώ εκκρεμεί το ζευγάρι… Όλοι έχετε στο μυαλό σας ότι θα προκριθούν δύο μεγάλες ΠΑΕ. Αυτή η απόφαση υφίσταται για το Ολυμπιακό Στάδιο και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα και δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει…» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς