19.4 C
Athens

Δραπέτης από το 2002 έκανε καριέρα τραγουδιστή και παρουσιαστή!

Τι κι αν ήταν καταζητούμενος από το 2002, ο δραπέτης έκανε καριέρα σε νυχτερινά κέντρα!

Επί 17 χρόνια κατάφερε να κάνει καριέρα τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφου κι ας είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002.
Όπως αποκαλύπτει το Βήμα, η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από έναν συνήθη έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας, ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από τις φυλακές της Κρήτης, όπου κατηγορείτο για υπόθεση απάτης.
Ο… πρώην καλλιτέχνης είχε συλληφθεί το 1996 στο Ηράκλειο, όπου εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία δηλώνοντας γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής με σκοπό την προβολή επιχειρήσεων.
Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να πείσει τους επιχειρηματίες που προσέγγιζε είχε στείλει λουλούδια στον… εαυτό του, καταφέρνοντας κατά διάστημα να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του κι έκτοτε όχι μόνο τη… σκαπούλαρε, αλλά έγινε γνωστός τραγουδώντας σε σχήματα νυχτερινών κέντρων και κάνοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς